Bestill bord

Bestill bord på Fæby

Her kan du reservere bord for inntil 12 personer. Vi baserer oss på forhåndsbestilling av mat som gjøres via lenke i e-postbekreftelse. For bestilling for over 12 personer kan du se egen info om selskap.

Dager det står strek over i kalenderen er fullbooket eller ikke åpent for bestilling av bord under 12 personer.  Vi åpner for booking for grupper over 12 personer på forespørsel.

Sesongmeny

Sort skrå avrundet

Smaken av Fæbyøl og mat 670.-

4 Sorter  

Menyeksempel

Eksempel på våre smakskombinasjoner:
1. Signatur laks gravet med ølmask, pisket urterømme, syltede beter, sprø lefse, Fæby-focaccia og smør. ØL: Caddie 4,7% (Wit).
2. Sesongsuppe  kremet skogsoppsuppe av sopp fra Inderøy, revet andekjøtt, epler, urteolje.  ØL: Ovlin dreng 4,7% (rug pale ale) 
3. Fæby miniburger med coleslaw, Fæbyflak og løkring.
 ØL: Lausreipa 7%  (IPA).  
4. Ølbresert lår av Ytterøykylling, risotto med revet ølost fra Vuku Gårdsmeieri.    ØL: Oluf Moe  6% (Munich dunkel).  
Dessert (ikke inkludert)
Dessert inkludert dessertøl 165.-
Mørk sjokoladefondant med ølis ØL Bjønnbørsa 9% (Imperial stout). 

Tapas | 550 .-

Stekt Laksefilet | 285-

Stekt Laksefilet, bakte beter, potetmos av Folvapotet fra Fæby, kremet karri-kokossaus med syrlig øl, urteolje. 

Gårdspizza | 235.-

Vår egen lokalmatpizza med rustikk håndverksbunn, toppes med Fæby coppaskinke fra Halsan kjøtt og mozzarella fra Vuku gårdsmeieri, ruccolasalat, søt løk og chipotle aioli.

Ølsmaking før måltidet med brygger varighet ca 1 time 320.- (min 9 pers)

Ølsmaking før måltidet .  Gjennomgang av byggeprosess og innblikk i vårt bryggeri. Informasjon om ulike bryggeteknikker og informasjon om basisråvarer. Smaking av 5 ølsorter sammen med en av våre  bryggere eller  en av våre servitører som har gjennomgått Cicerone Beer server sertifisering.

Fæbyburger | 250.- 
Vegetar | 230.-

Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.

Fæby Club sandwich | 235.-

Ristet Potetfocaccia , marinert Ytterøykylling, bacon, salat, grønnsaker, Pesto og aioli , stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

Fæby Cæsarsalat | 250.-/ Vegetar 215.-

Marinert salat i aioli, bakt Ytterøykylling med mango, syrlige beter, revet ølost fra Vuku gårdsmeieri, croutonger, Fæbyfoccacia med ølmask og potet, aioli.

Timian- og pepperrubbet biff 150 gr
| 375.-

rødbetepure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, potetmos og cerisapoteter fra Fæby, 2 sauser- grønnpepper bernaisesaus og mørk ølsaus

Dessert

Sjokoladefondant | 120.- 

Signaturrett Marinerte bær, kremet øl-is av lakrisporter

Lun blåbærkake | 120.-

Skyrmousse, brent hvit sjokolade, blåbærkompott

Ølkonfekt | 100.-

3 sorter øl-konfekt laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu, serveres med passende dessertøl fra bryggeriet vårt.

Vi har alltid glutenfrie alternativ for de som ønsker det.

Delta på ølsmaking

Hos oss kan du ta med familie, kollegaer og venner på ølsmaking, med eller uten fingermat.

Allergenoversikt

Gluten

Nøtter

Egg

Krepsdyr

Peanøtter

Soya

Lupiner

Selleri

Sesam

Fisk

Sennep

Melk

Skalldyr

Sulfitter