Bestill bord på Fæby
Her kan du reservere bord for inntil 12 personer. Vi baserer oss på forhåndsbestilling av mat som gjøres via lenke i e-postbekreftelse. For bestilling for over 12 personer kan du se egen info om selskap.
Dager det står strek over i kalenderen er fullbooket eller ikke åpent for bestilling av bord under 12 personer. Vi åpner for booking for grupper over 12 personer på forespørsel.
Sesongmeny

Smaken av Fæbyøl og mat 650.-
Menyeksempel
Tapas | 530 .-
Stekt småkveite | 275-
Biffsmørbrød | 265.-
Ølbresert oksebrisket, ristet potetfocaccia, smeltet Brie de france, salat, grønnsaker og syltet rødløk, pesto og aioli, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Ølsmaking før måltidet med brygger varighet ca 1 time 320.- (min 9 pers)
Ølsmaking før måltidet . Gjennomgang av byggeprosess og innblikk i vårt bryggeri. Informasjon om ulike bryggeteknikker og informasjon om basisråvarer. Smaking av 5 ølsorter sammen med en av våre bryggere eller en av våre servitører som har gjennomgått Cicerone Beer server sertifisering.
Fæbyburger | 230.-
Vegetar | 215.-
Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.
Fæby Club sandwich | 215.-
Ristet Potetfocaccia , marinert Ytterøykylling, bacon, salat, grønnsaker, Pesto og aioli , stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Kyllingsalat | 240.- / Vegetar 215.-
Marinert salat med bygggryn i senneps-vinaigrette, stekt Ytterøykylling med mango, bakte beter, sylted rødløk, salatost, cherrytomater og sprø sosikkefrø, Fæbyfoccacia og aioli
Timian- og pepperrubbet biff 150 gr
| 350.-
selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønnpepper-bernaisesaus
Dessert
Sjokoladefondant | 120.-
Tapasdessert | 120.-
Vi har alltid glutenfrie alternativ for de som ønsker det.