Bestill bord

Bestill bord på Fæby

Her kan du reservere bord for inntil 12 personer. Vi baserer oss på forhåndsbestilling av mat som gjøres via lenke i e-postbekreftelse. For bestilling for over 12 personer kan du se egen info om selskap.

Dager det står strek over i kalenderen er fullbooket eller ikke åpent for bestilling av bord under 12 personer.  Vi åpner for booking for grupper over 12 personer på forespørsel.

Sesongmeny

Sort skrå avrundet

månedens 3 retter / 550.-

Sesongbasert
Ukens 3 retters  meny er kombinert utifra sesongens råvarer og der kokkene bruker sine kreative evner.

Menyeksempel

Eksempel på våre smakskombinasjoner Februar

Forrett

Okse carpaccio av okse ifra midtnorge

steinsopp-mayo, revet aldeost, puffet bygg

grovpepper, tyttebærfluid

 

Hovedrett

Bakt småkveite-filet, ertepure,

bakte grønnsaker, sprøtt grønnål

hvit smørsaus, småpotet

 

Dessert

Sticky tofeepudding

ekte vaniljeis, ølsirup,

hvit sjokoladecrumble

Tapas | 550 .-

Kremet fiskesuppe med øl | 265-

Stekte epler og reker, marinert laksefilet, urteolje grissini med porterøl 
Fæbyfocaccia / pisket smør

Gårdspizza | 245.-

Vår egen lokalmatpizza med rustikk håndverksbunn, toppes med Fæby coppaskinke fra Halsan kjøtt og mozzarella fra Vuku gårdsmeieri, ruccolasalat, søt løk og chipotle aioli.

Ølsmaking før måltidet med brygger varighet ca 1 time 350.- (min 9 pers)

Ølsmaking før måltidet .  Gjennomgang av byggeprosess og innblikk i vårt bryggeri. Informasjon om ulike bryggeteknikker og informasjon om basisråvarer. Smaking av 5 ølsorter sammen med en av våre  bryggere eller  en av våre servitører som har gjennomgått Cicerone Beer server sertifisering.

Fæbyburger | 250.- 
Vegetar | 230.-

Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.

Fæby Club sandwich | 250.-

Ristet Potetfocaccia , marinert Ytterøykylling, bacon, salat, grønnsaker, Pesto og aioli , stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

Fæby Cæsarsalat | 250.-/ Vegetar 215.-

Marinert salat , bakt Ytterøykylling med mango, syrlige beter, revet alpeost,  croutonger,

Fæbyfoccacia med ølmask og potet / aioli.

Timian- og pepperrubbet biff 150 gr
| 395.-

rødbetepure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, potetmos og cerisapoteter fra Fæby, 2 sauser- grønnpepper bernaisesaus og mørk ølsaus

Marinert Hjortebiff
| 395.-

Langtidsstekt hjorteflatbiff , potetpure, rødbetepure, kremet sopp, syrlige tyttebær , rødvinssaus

Dessert

Sjokoladefondant | 120.- 

Signaturrett Marinerte bær, kremet øl-is av lakrisporter

Sticky toffee kake/pudding | 120.-

ekte vaniljeis, marinert frukt , kanel-crumble

Ølkonfekt | 100.-

3 sorter øl-konfekt laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu, serveres med passende dessertøl fra bryggeriet vårt.

Vi har alltid glutenfrie alternativ for de som ønsker det.

Delta på ølsmaking

Hos oss kan du ta med familie, kollegaer og venner på ølsmaking, med eller uten fingermat.

Allergenoversikt

Gluten

Nøtter

Egg

Krepsdyr

Peanøtter

Soya

Lupiner

Selleri

Sesam

Fisk

Sennep

Melk

Skalldyr

Sulfitter