Gårdspizza

Ekte håndverk

Fæby Gårdspizza er sammensatt av lokale råvarer, i samarbeid med flere lokale bedrifter. Og er med å sikre arbeidsplasser på Innherred. Laget med yrkesstolthet og gode smaker.

 

Nr. 1

Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizzaostblanding, strimlet skinke av Haugslia-gris fra Halsan kjøtt, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.

Nr. 2

Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizzaostblanding, pepperoni fra Halsan kjøtt, spekeskinke, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.

fæby-gårdspizza

Nr. 4

Glutenfri

 Fyldig tomatsaus med Mæretomater, chorizopølse fra Halsan kjøtt, spekeskinke, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, glutenfri bunn fra Marens bakeri

fæby-gårdspizza-lokalt

Nr. 5

Rustikk bunn

Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizzaostblanding, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.

Nr. 7

Rustikk bunn

Fyldig tomatsaus med Mæretomater,
Fæby pizza-ostblanding, solmodne tomater,
sazizza kjøttdeig, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.

Nr. 8

Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizza-
ostblanding, solmodne tomater, ternet oksekjøtt
i Koreansk BBQsaus fra Inderøy slakteri,
mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri,
rustikk bunn.

Oppvarming

I stekeovn

Legg pizzaen på stekebrett med bakepapir under og la den tine i ca. 30 min. Varm opp ovnen til 230-250°C. Pizzaen stekes midt i ovnen i 8-14 minutter eller til oljen i osten begynner å boble.

Tips
Bruk gjerne varm pizzastein hvis du har, da får du sprø bunn.

Velbekomme!

Sjekk Ut Videon

Play Video

Prøv gjerne en av våre toppinger

aioli
Chipotle aioli
syltet rødløk
Bearnaise mayo

Gårdsbutikk

Finn ut mer om åpningstider og andre utvalg i gårdsbutikken vår.