Gårdstapas

Gårdstapas på fæby

Sort skrå avrundet

Kaldmat

Fersk salat, salatost, marienerte tomater, solsikkekjerner, brød-croutonger

Lokal spekemat, 3 sorter,  fransk potetsalat med urter/ rødløk og sennep, søt løk- melon.

Cheddarost fra Tine Verdal , Fransk Brie  og ripsgele, aprikos, brødstenger, glaserte valnøtter

Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket urterømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter

Oksefilet-pastrami med revet ost, sitronskall og urte-mayo (Gremolada)

Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven / Fæbyflak

Varmmat

Marinerte kyllingspyd av Ytterøykylling, stekte grønnsaker, kremostesaus med urter.

Tapaskjøttboller i chimichurrysaus

Stekte Fæby-Cerisa poteter med havsalt og urter, stekte Løkringer

Pris: inkl. varmmat 550.-

Dessert

Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte.

120,-

Sjokoladefondant
Med marinerte bær, kremet øl-is av Fæby lakrisporter

120.-

Vår tapasmeny kan legges opp som delemat opptil 25 gjester og som buffet
over 25 gjester

Allergenoversikt

Gluten

Nøtter

Egg

Krepsdyr

Peanøtter

Soya

Lupiner

Selleri

Sesam

Fisk

Sennep

Melk

Skalldyr

Sulfitter

Ønsker du å bestille selskap?

Send oss en forespørsel og vi hjelper deg å sette sammen det perfekte arrangementet for anledningen!