Gårdstapas på fæby

Kaldmat
Fæby Cæsarsalat med Ytterøy-kylling og Øl-ost fra Vuku gårdsmeieri, søte tomater
Charcuterie: Fæby coppaskinke fra Halsan kjøtt, lokale spekepølser, fransk potetsalat med urter, rødløk og sennep,søt løk- melon. Cheddarost fra Tine Verdal , Fransk Brie og ripsgele
Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket urterømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter
Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven / Fæbyflak
Varmmat
Bresert svinenakke med smørstekt savøykål, mørk ølsaus
Tapaspølser med stekt sopp og løk i soyaglace
Stekte Fæby-Cerisa poteter med havsalt og urter, Løkringer
Pris: inkl. varmmat 550.-
Dessert
Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte.
120,-
Sjokoladefondant
Med marinerte bær, kremet øl-is av Fæby lakrisporter
120.-
Vår tapasmeny kan legges opp som delemat opptil 25 gjester og som buffet
over 25 gjester