Gårdstapas
Catering

Gårdstapas på fæby

Vår mest populære cateringmeny

Kan bestilles fra 4 personer
Kan legges opp som buffet eller som delemat som passer som en liten "buffet" på ditt bord

Sort skrå avrundet

Kaldmat

Ferskt salat, salatost og marinerte tomater, solsikkekjerner, brødcroutonger

Lokal spkekemat : 3 sorter lokal spekemat, fransk potetsalat med urter, rødløk og sennep, søt løk- melon.

Cheddarost fra Tine Verdal , Fransk Brie, ripsgele , aprikos, brødstenger med ølmalt.

Marinert Kyllingfilet fra Ytterøykylling, tranebær, yrte-mayo syltet gresskar, solsikkekjærner

Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket urterømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter

Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven / Fæbyflak

Pris: kaldmat  350.- (lett måltid)

Varmmat

Bresert svinenakke , stekte rotgrønnsaker, kremet peppersaus
Tapaskjøttboller i spicy tomatsaus
Stekte Fæby-Cerisa poteter med havsalt og urter, stekte Løkringer

Pris: kaldmat + varmmat 450- (Fullt måltid)

Dessert

Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte. 95,-

Sjokoladefondant
syrlig pasjonsfruktkrem marinerte bære med mynte 95.-

 

Allergenoversikt

Gluten

Nøtter

Egg

Krepsdyr

Peanøtter

Soya

Lupiner

Selleri

Sesam

Fisk

Sennep

Melk

Skalldyr

Sulfitter

Ønsker du å bestille catering?

Send oss en forespørsel så kan vi skape den perfekte cateringen til den perfekte anledningen.