Gårdstapas på fæby
Vår mest populære cateringmeny
Kan bestilles fra 4 personer
Kan legges opp som buffet eller som delemat som passer som en liten "buffet" på ditt bord
Kaldmat
Ferskt salat, salatost og marinerte tomater, solsikkekjerner, brødcroutonger
Lokal spkekemat : 3 sorter lokal spekemat, fransk potetsalat med urter, rødløk og sennep, søt løk- melon.
Cheddarost fra Tine Verdal , Fransk Brie, ripsgele , aprikos, brødstenger med ølmalt.
Marinert Kyllingfilet fra Ytterøykylling, tranebær, yrte-mayo syltet gresskar, solsikkekjærner
Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket urterømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter
Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven / Fæbyflak
Pris: kaldmat 350.- (lett måltid)
Varmmat
Bresert svinenakke , stekte rotgrønnsaker, kremet peppersaus
Tapaskjøttboller i spicy tomatsaus
Stekte Fæby-Cerisa poteter med havsalt og urter, stekte Løkringer
Pris: kaldmat + varmmat 450- (Fullt måltid)
Dessert
Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte. 95,-
Sjokoladefondant
syrlig pasjonsfruktkrem marinerte bære med mynte 95.-