November 15. 16. 22. 23. Desember 6. 7. 13. 14. 20. 21.
Julebord 2024 | 1100 .-
Program
I Bryggerhuset plass for inntil 70 gjester og vårt lokale på
Kornburet med plass for inntil 28 gjester
Velkomstdrikke mellom 18:00 -19:00
Fæbyøl, prosecco eller alkoholfri drikke
Kalde utvalgte juleinspirerte forretter fra flere av våre lokale leverandører servert som buffet på Bryggerhuseteller som delemat på Kornburet
Røkt laks / Eggerøre , Råmarinert Laksefilet med pisket rørosrømme,
Håndlaget julepålegg og spekemat med Inderøy slakteri sin Fennikel salami
Roastbeef av lårtunge med paprika`relish`
Fæby coppaskinke med ølmalt laget på Halsan kjøtt
og mange flere spennende kalde retter og tilbehør
Fæbyfocaccia med ølmask og potet, sirupsbrød med rusiner,
Varmmatsbuffet
Ribbe av Innherredsgris , Julepølser
Medisterkaker, julesaus
Pinnekjøtt, Kålrotstappe,
Eldhusrøkt gårdspølse
Stekte Fæbypoteter
Rosenkål, Stekte epler og svisker
Rødkål, Surkål, sennep, tyttebær,
og passende tilbehør
Utvalgte juleinspirerte desserter
Gunhilds karamellpudding, karamellsaus
Riskrem , bærsaus
sjokolademousse,
konfekt med Fæbyøl laget av Bjørka på Sparbu
Live julemusikk / underholdning ved Synne Ørsleie Duo
Koblingen mellom kultur og mat/drikke er viktig for oss og vi er derfor veldig stolte av å kunne presentere Synne Ørsleie som vår juleartist for i år. Hun med pianist vil da ha innhopp underveis i bordsettet og få frem den oppriktige julestemningen.
Synne er utdanna musikalartist fra Musikkteaterhøyskolen og har oppgjennom åra bidratt i flere produksjoner rundt om i Trøndelag, hun er viden kjent for sine julekonserter.
OBS: det vil være alternativ livemusikk 29.11 og 30.11 med trubadur.
Baren holder åpent både i Bryggerhuset og Kornburet frem til kl 01:00