Julemeny 2024

Julemeny ukedager i november og  desember.
På Bryggerhuset og Kornburet / starter 7.november

Sort skrå avrundet

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 595 .- fra 3.desember etter kl 18

Varmmatsbuffeten står klar fra kl 18 onsdager og torsdager i desember.

Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.

Ukens 3 retters middag 675.-

Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte retter ut fra årstid og råvaretilgang.

meny eksempel

Forrett :

Varmrøkt lamme carpaccio som en variant av islandske Hangikjøtt

serveres med ertepure, syltede rødbeter , bechamelfluid ,

stekt potetlefse,

Hovedrett

Langtidssteikt kalvebryst, gresskarpure,  tyttebærsyltet rødkål, stekt brokkolini, småpotet fra Fæby gård og julesaus med nellik

Dessert

Blondiekake, marinerte kirsebær

ekte vaniljeis, kanelcrumble

 

 

Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter råvaretilgang.

JULETAPAS DELEMAT | 595.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER

Kalde retter

Skalldyr-cocktail med rødløk og dill,

glasert kalkunfilet med waldorfsalat,

råmarinert laksefilet i ølmalt, pisket sennepskrem, eggerøre

CHARCUTERIE:

Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, brødstenger,

fersk salat med tranebær, salatost, kanel-syltede beter.

Varme retter

Sprø ribbe, medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus,

chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak

Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt.

Juletallerken | 425 .-

Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker, stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus.

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 595 .- FRA 3.DESEMBER ETTER KL 18

VARMMATSBUFFTEN STÅR KLAR FRA KL 18 ONSDAGER OG TORSDAGER I DESEMBER

Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.

LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 550.-
2.GANGSSERVERING | 120.-

Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant

Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 395.-

med selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønn pepper-bernaisesaus

FÆBYBURGER | 265.-
VEGETAR | 255.-

Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.

PINNEKJØTT | 475.-

Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabistappe av kål fra Haugslia,

pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

Hva med dessert?

Lun blondiekake med hvit sjokolade | 130 .-

Ekte vaniljeis, kanel-crumble, marinerte kirsebær

Gunhilds karamellpudding | 130 .-

med krem, karamellsaus og bær

3 sorter av vår egen konfekt | 100 .-

Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu. Serveres med passende dessert-øl.

Ønsker du å bestille bord?

Benytt deg av vår bookingkalender.