Julemeny 2024
Julemeny ukedager i november og desember.
På Bryggerhuset og Kornburet / starter 7.november
JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 595 .- fra 3.desember etter kl 18
Varmmatsbuffeten står klar fra kl 18 onsdager og torsdager i desember.
Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.
Ukens 3 retters middag 675.-
Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte retter ut fra årstid og råvaretilgang.
meny eksempel
Forrett :
Varmrøkt lamme carpaccio som en variant av islandske Hangikjøtt
serveres med ertepure, syltede rødbeter , bechamelfluid ,
stekt potetlefse,
Hovedrett
Ribbe av Innherredsgris
stekte medisterkaker og julepølse
rødkål, stekte epler
julesaus , tyttebær
Dessert
Blondiekake, marinerte kirsebær
ekte vaniljeis, kanelcrumble
Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter råvaretilgang.
JULETAPAS DELEMAT | 595.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER
Kalde retter
Skalldyr-cocktail med rødløk og dill,
glasert kalkunfilet med waldorfsalat,
råmarinert laksefilet i ølmalt, pisket sennepskrem, eggerøre
CHARCUTERIE:
Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, brødstenger,
fersk salat med tranebær, salatost, kanel-syltede beter.
Varme retter
Sprø ribbe, medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus,
chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak
Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt.
Juletallerken | 425 .-
Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker, stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus.
JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 595 .- FRA 3.DESEMBER ETTER KL 18
VARMMATSBUFFTEN STÅR KLAR FRA KL 18 ONSDAGER OG TORSDAGER I DESEMBER
Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.
LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 550.-
2.GANGSSERVERING | 120.-
Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant
Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 395.-
med selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønn pepper-bernaisesaus
FÆBYBURGER | 265.-
VEGETAR | 255.-
Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.
PINNEKJØTT | 475.-
Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabistappe av kål fra Haugslia,
pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Hva med dessert?
Lun blondiekake med hvit sjokolade | 130 .-
Ekte vaniljeis, kanel-crumble, marinerte kirsebær
Gunhilds karamellpudding | 130 .-
med krem, karamellsaus og bær
3 sorter av vår egen konfekt | 100 .-
Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu. Serveres med passende dessert-øl.