Julemeny 2023
Julemeny ukedager i November og desember
På Bryggerhuset og Kornburet / starter 9.11

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 545 .- fra 1.desember etter kl 18
Varmmatsbufften står klar fra kl 18 onsdager og torsdager i desember
Her har vi satt sammen Ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel. Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgrøt av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.
Ukens 3 retters middag 495.-
Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte retter ut ifra årstid og råvaretilgang.
meny eksempel
Forrett :
Gresskarrisotto med marinert gressakar, gresskarkjerner, cheddarost fra Tine Verdal
Hovedrett
Ribbe av Innherredsgris
stekte medisterkaker og julepølse
rødkål, stekte epler
julesaus , tyttebær
Gunhilds Karamellpudding med saltkaramellsaus og pepperkakecrumble
Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter øl og råvaretilgang.
JULETAPAS DELEMAT | 550.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER
Kalde retter
Skalldyr-coctail med rødløk og dill,
glasert kalkunfilet med waldorfsalat
Råmarinert laksefilet i ølmalt , pisket sennepskrem, eggerøre
CHARCUTERIE:
Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, Brødstenger,
ferskt salat med tranebær, salatost , kanel-syltede beter.
Varme retter
Sprø ribbe , medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus
Chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak
Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt
Juletallerken | 395 .-
Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker,stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus
LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 490.-
2.GANGSSERVERING | 120.-
Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant
Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 375.-
Med selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønnpepper-bernaisesaus
FÆBYBURGER | 250.-
VEGETAR | 250.-
Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade, kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.
PINNEKJØTT | 450.-
Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabbisatppe av kål fra Haugslia
Pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Hva med dessert?
Mørk sjokoladefondant | 120 .-
Mørk sjokoladefondant, Fæby øl-is, marinerte bær
Gunhilds karamellpudding | 120 .-
Krem, karamellsaus bær
3 sorter av vårt eget konfekt | 100 .-
Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu serveres med passende mørk dessert-øl