Julemeny 2025

Julemeny ukedager i november og  desember i Bryggerhuset og Kornburet

julemeny på følgende dager

fra kl 17 , 6,13,20,27 november

fra kl 16 3,4,10,11,15,16,17,18 desember

Sort skrå avrundet

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 635.- fra 3.desember etter kl 18

Varmmatsbuffeten står klar fra kl 18 på ukedager i desember.

Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.

Ukens 3 retters middag 695.-

Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte retter ut fra årstid og råvaretilgang.

meny eksempel

Forrett :

Fæby signaturforrett

Råmarinert laksefilet med ølmalt, agurk-kompress, reddiker

kjernemelk med pepperrot, urteolje

ølknekkebrød

Hovedrett

Langtidssteikt kalvekam, pastinakkpure, rotgrønnsaker/rosenkål,  småpotet fra Fæby gård og sjysaus med nellik

Dessert

Mandel gataeu -kake , marinerte kirsebær,

ekte vaniljeis, brent hvit sjokolade

 

 

Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter råvaretilgang.

JULETAPAS DELEMAT | 625.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER

Kalde retter

 

glasert kalkunfilet med waldorfsalat,

2 sorter laksefilet, råmarinert i ølmalt, bakt med mandel og lokal honning, pisket sennepskrem, eggerøre

CHARCUTERIE:

Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, brødstenger,

fersk salat med tranebær, salatost, baktebeter.

Varme retter

Sprø ribbe, medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus,

chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak

Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt.

Juletallerken | 450 .-

Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker, stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus.

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 635 .- FRA 4.DESEMBER ETTER KL 18

VARMMATSBUFFTEN STÅR KLAR FRA KL 18 ONSDAGER OG TORSDAGER I DESEMBER

Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.

LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 585.-
2.GANGSSERVERING | 140.-

Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant

Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 425.-

med pastinakkpure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønn pepper-bernaisesaus

FÆBYBURGER | 285.-
VEGETAR | 275.-

Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.

PINNEKJØTT | 495.-

Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabistappe av kål fra Haugslia,

pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

Hva med dessert?

Mandel gateau - kake | 140 .-

Ekte vaniljeis, karamellisert hvit sjokolade , marinerte kirsebær

Gunhilds karamellpudding | 130 .-

med krem, karamellsaus og bær

3 sorter av vår egen konfekt | 100 .-

Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu. Serveres med passende dessert-øl.

Ønsker du å bestille bord?

Benytt deg av vår bookingkalender.