Julemeny 2022

Julemeny ukedager i November og  desember
På Bryggerhuset og Kornburet

Sort skrå avrundet

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 495 .- fra 1.desember etter kl 18

Her har vi satt sammen Ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel. Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgrøt av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.

SMAKEN AV FÆBYØL OG MAT 4 SORTER | 650.-

Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte kombinasjoner mellom Fæby-øl og mat

Råmarinert laksefilet i ølmaskkrydder,

Islandsk rúgbrauð, sennpskrem, glaserte rødbeter fra Haugslia

Håndlaget julesylte,Fæby coppaskinke og spekeskinke laget i samarbeid med Halsan kjøtt, lokale spekepølser, sennep, rips-rødløks relish melon

Kremet skogsoppsuppe, revet andekjøtt, stekte epler, urteolje
Grissini med olmask

Sprø ribbe, stekte epler og svisker med kanel, rødkål
Stekte Fæby-Cerisapoteter med havsalt, julesaus

Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter øl og råvaretilgang.

JULETAPAS DELEMAT | 530.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER

Kalde retter

Skalldyr-coctail med rødløk og dill, glasert kalkunfilet med waldorfsalat

Råmarinert laksefilet i ølmalt , pisket sennepskrem, eggerøre

CHARCUTERIE:

Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, Brødstenger,

Byggrynsalat med bakte beter + salatost
Fæby-focaccia med potet og ølmask, aioli

Varme retter

Sprø ribbe , medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus

Chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak

Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt

Juletallerken | 385 .-

Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker,stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus

LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 460.-
2.GANGSSERVERING | 110.-

Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant

Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 350.-

Med selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønnpepper-bernaisesaus

FÆBYBURGER | 235.-
VEGETAR | 205.-

Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade, kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.

PINNEKJØTT | 430.-

Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabbisatppe av kål fra Haugslia

Pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

Hva med dessert?

Mørk sjokoladefondant | 120 .-

Mørk sjokoladefondant, Fæby øl-is, marinerte bær

Gunhilds karamellpudding | 120 .-

Krem, karamellsaus bær

3 sorter av vårt eget konfekt | 100 .-

Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu serveres med passende mørk dessert-øl

Ønsker du å bestille bord?

Benytt deg av vår bookingkalender.