Julemeny 2022
Julemeny ukedager i November og desember
På Bryggerhuset og Kornburet

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 495 .- fra 1.desember etter kl 18
Her har vi satt sammen Ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel. Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgrøt av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.
SMAKEN AV FÆBYØL OG MAT 4 SORTER | 650.-
Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte kombinasjoner mellom Fæby-øl og mat
Råmarinert laksefilet i ølmaskkrydder,
Islandsk rúgbrauð, sennpskrem, glaserte rødbeter fra Haugslia
Håndlaget julesylte,Fæby coppaskinke og spekeskinke laget i samarbeid med Halsan kjøtt, lokale spekepølser, sennep, rips-rødløks relish melon
Kremet skogsoppsuppe, revet andekjøtt, stekte epler, urteolje
Grissini med olmask
Sprø ribbe, stekte epler og svisker med kanel, rødkål
Stekte Fæby-Cerisapoteter med havsalt, julesaus
Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter øl og råvaretilgang.
JULETAPAS DELEMAT | 530.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER
Kalde retter
Skalldyr-coctail med rødløk og dill,
glasert kalkunfilet med waldorfsalat
Råmarinert laksefilet i ølmalt , pisket sennepskrem, eggerøre
CHARCUTERIE:
Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, Brødstenger,
Byggrynsalat med bakte beter + salatost
Fæby-focaccia med potet og ølmask, aioli
Varme retter
Sprø ribbe , medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus
Chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak
Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt
Juletallerken | 385 .-
Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker,stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus
LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 460.-
2.GANGSSERVERING | 110.-
Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant
Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 350.-
Med selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønnpepper-bernaisesaus
FÆBYBURGER | 235.-
VEGETAR | 205.-
Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade, kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.
PINNEKJØTT | 430.-
Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabbisatppe av kål fra Haugslia
Pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Hva med dessert?
Mørk sjokoladefondant | 120 .-
Mørk sjokoladefondant, Fæby øl-is, marinerte bær
Gunhilds karamellpudding | 120 .-
Krem, karamellsaus bær
3 sorter av vårt eget konfekt | 100 .-
Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu serveres med passende mørk dessert-øl