Julemeny 2023

Julemeny ukedager i November og  desember
På Bryggerhuset og Kornburet / starter 9.11

Sort skrå avrundet

JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 545 .- fra 1.desember etter kl 18

Varmmatsbufften står klar fra kl 18 onsdager og torsdager i desember

Her har vi satt sammen Ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel. Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgrøt av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.

Ukens 3 retters middag 495.-

Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte retter ut ifra årstid og råvaretilgang.

meny eksempel

Forrett :

Gresskarrisotto med marinert gressakar, gresskarkjerner, cheddarost fra Tine Verdal

 

Hovedrett

Ribbe av Innherredsgris

stekte medisterkaker og julepølse

rødkål, stekte epler

julesaus , tyttebær

 

Gunhilds Karamellpudding med saltkaramellsaus og pepperkakecrumble

 

 

Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter øl og råvaretilgang.

JULETAPAS DELEMAT | 550.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER

Kalde retter

Skalldyr-coctail med rødløk og dill,

glasert kalkunfilet med waldorfsalat

Råmarinert laksefilet i ølmalt , pisket sennepskrem, eggerøre

CHARCUTERIE:

Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, Brødstenger,

ferskt salat med tranebær, salatost , kanel-syltede beter.

Varme retter

Sprø ribbe , medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus

Chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak

Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt

Juletallerken | 395 .-

Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker,stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus

LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 490.-
2.GANGSSERVERING | 120.-

Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant

Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 375.-

Med selleripure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønnpepper-bernaisesaus

FÆBYBURGER | 250.-
VEGETAR | 250.-

Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade, kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.

PINNEKJØTT | 450.-

Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabbisatppe av kål fra Haugslia

Pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt

Hva med dessert?

Mørk sjokoladefondant | 120 .-

Mørk sjokoladefondant, Fæby øl-is, marinerte bær

Gunhilds karamellpudding | 120 .-

Krem, karamellsaus bær

3 sorter av vårt eget konfekt | 100 .-

Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu serveres med passende mørk dessert-øl

Ønsker du å bestille bord?

Benytt deg av vår bookingkalender.