Julemeny 2025
Julemeny ukedager i november og desember i Bryggerhuset og Kornburet
julemeny på følgende dager
fra kl 17 , 6,13,20,27 november
fra kl 16 3,4,10,11,15,16,17,18 desember
JULEMAT FRA BUFFET INKL. DESSERT | 635.- fra 3.desember etter kl 18
Varmmatsbuffeten står klar fra kl 18 på ukedager i desember.
Her har vi satt sammen ribbe av Innherredsgris, medisterkaker, julepølser, stekte epler med kanel, pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, rotgraut av lokal kålrot, rødkål, surkål, julesaus, Cerisapoteter fra Fæby.
Ukens 3 retters middag 695.-
Her har vi satt sammen et måltid hvor vi leker oss med smaker, og prøver å finne frem utsøkte retter ut fra årstid og råvaretilgang.
meny eksempel
Forrett :
Fæby signaturforrett
Råmarinert laksefilet med ølmalt, agurk-kompress, reddiker
kjernemelk med pepperrot, urteolje
ølknekkebrød
Hovedrett
Langtidssteikt kalvekam, pastinakkpure, rotgrønnsaker/rosenkål, småpotet fra Fæby gård og sjysaus med nellik
Dessert
Mandel gataeu -kake , marinerte kirsebær,
ekte vaniljeis, brent hvit sjokolade
Dette er et menyeksempel, rettene kan variere etter råvaretilgang.
JULETAPAS DELEMAT | 625.-
MINIMUM 4 PERSONER/ SERVERES I 2 ETAPPER
Kalde retter
glasert kalkunfilet med waldorfsalat,
2 sorter laksefilet, råmarinert i ølmalt, bakt med mandel og lokal honning, pisket sennepskrem, eggerøre
CHARCUTERIE:
Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, spekeskinke, håndlaget sylte, Brie og blåmuggost, glaserte valnøtter og aprikos, brødstenger,
fersk salat med tranebær, salatost, baktebeter.
Varme retter
Sprø ribbe, medisterkaker, stekte epler med kanel, julesaus,
chili-tapaspølser, søt soyaglace, stekt sopp og sølvløk, Fæbyflak
Stekte Fæby cerisapoteter med urter og havsalt.
Juletallerken | 450 .-
Sprø ribbe, håndstekte medisterkaker, stekt julepølse, rødkål, stekte epler med kanel, rosenkål, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt, julesaus.
LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN | 585.-
2.GANGSSERVERING | 140.-
Minimum 6 personer / Må bestilles 1 dag i forkant
Gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
TIMIAN- OG PEPPERRUBBET BIFF 150 GR | 425.-
med pastinakkpure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, kremet sopp, stekte Cerisapoteter fra Fæby, og grønn pepper-bernaisesaus
FÆBYBURGER | 285.-
VEGETAR | 275.-
Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.
PINNEKJØTT | 495.-
Pinnekjøtt, eldhusrøkt gårdspølse, kålrabistappe av kål fra Haugslia,
pinnekjøttfett, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Hva med dessert?
Mandel gateau - kake | 140 .-
Ekte vaniljeis, karamellisert hvit sjokolade , marinerte kirsebær
Gunhilds karamellpudding | 130 .-
med krem, karamellsaus og bær
3 sorter av vår egen konfekt | 100 .-
Laget i samarbeid med Bjørka på Sparbu. Serveres med passende dessert-øl.