Lutefiskaften 2024 | 900 .-
Lørdag 02.11 fra kl 18

Velkomstdrikke , Fæbyøl, prosecco eller alkoholfritt alternativ
Forrett
Serveres på tallerken.
Rakfisk fra Valdres, sprøstekt potetlefse, sennepskrem, syltet rødløk, chantilly
Buffet fra kl 19
LUTEFISK FRA BERG I LOFOTEN
Grønn og gul ertestuing, sennepssaus, stekt bacon, revet brunost, grov sennep, sirup, lefse, stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt.
(De som ikke ønsker lutefisk, kan få servert langtidssteikt oksefilet med tilbehør)
Underveis i bordsettet vil vår Bryggerisjef Arne Marius Haugen holde innlegg om ølsorter som kan passe inn mot lutefisken og han vil presentere årets juleøl fra Fæby. Han vil også fortelle litt om bryggeprosessen og sin tilnærming til smakene.
Underveis i bordsettet vil også By brenneri v/Hermod Fledsberg komme og fortelle om sine drikkevarer som kan passe til julematen.De vil forklare prosess på sine brodukter og da med fokus på sitt akevitt og gin

Live julemusikk
Live julemusikk / underholdning ved Synne Ørsleie Duo
Koblingen mellom kultur og mat/drikke er viktig for oss og vi er derfor veldig stolte av å kunne presentere Synne Ørsleie som vår juleartist for i år. Hun med pianist vil da ha innhopp underveis i bordsettet og få frem den oppriktige julestemningen.
Synne er utdanna musikalartist fra Musikkteaterhøyskolen og har oppgjennom åra bidratt i flere produksjoner rundt om i Trøndelag, hun er viden kjent for sine julekonserter.

Baren holder åpent både i Bryggerhuset og Kornburet frem til kl 01:00