Fæby Gårdspizza er sammensatt av lokale råvarer, i samarbeid med flere lokale bedrifter. Og er med å sikre arbeidsplasser på Innherred. Laget med yrkesstolthet og gode smaker.
Nr. 1
Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizzaostblanding, strimlet skinke av Haugslia-gris fra Halsan kjøtt, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.
Nr. 2
Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizzaostblanding, pepperoni fra Halsan kjøtt, spekeskinke, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.
Nr. 4
Glutenfri
Fyldig tomatsaus med Mæretomater, chorizopølse fra Halsan kjøtt, spekeskinke, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, glutenfri bunn fra Marens bakeri
Nr. 5
Rustikk bunn
Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizzaostblanding, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.
Nr. 7
Rustikk bunn
Fyldig tomatsaus med Mæretomater,
Fæby pizza-ostblanding, solmodne tomater,
sazizza kjøttdeig, mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri, rustikk bunn.
Nr. 8
Fyldig tomatsaus med Mæretomater, Fæby pizza-
ostblanding, solmodne tomater, ternet oksekjøtt
i Koreansk BBQsaus fra Inderøy slakteri,
mozzarella fra Vuku Gårdsmeieri,
rustikk bunn.
Oppvarming
I stekeovn
Legg pizzaen på stekebrett med bakepapir under og la den tine i ca. 30 min. Varm opp ovnen til 230-250°C. Pizzaen stekes midt i ovnen i 8-14 minutter eller til oljen i osten begynner å boble.
Tips
Bruk gjerne varm pizzastein hvis du har, da får du sprø bunn.
Velbekomme!