Gårdstapas på fæby

Kaldmat
Byggrynsalat med sennepsvinaigrette, rucula, bakte beter, småtomater og salatost
Charcuterie: Fæby coppaskinke, lokale spekepølser, fransk potetsalat med urter, rødløk og sennep, Jarlsberg XO 15mnd, Fyldig Cheddarost, glaserte valnøtter og aprikos, brødstenger
Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket rørosrømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter
Oksepastrami med parmesan, sitronzest og urter, basilikum-mayo
Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven, soltørkede tomater
Varmmat
Håndlaget tapas kjøttboller fra Meråker i Fæby øl-saus
Stekt Ytterøykylling i Korean BBQsaus med sesam , Fæbyflak
Bakte Cerisa småpoteter fra Fæby med urter og havsalt / sprø løkringer
Pris: inkl. varmmat 530.-
Dessert
Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte.
120,-
Sjokoladefondant
Med marinerte bær, kremet øl-is av Fæby lakrisporter
120.-
Vår tapasmeny kan legges opp som delemat opptil 25 gjester og som buffet
over 25 gjester