Gårdstapas på fæby
Kaldmat
Fersk salat, salatost, marienerte tomater, solsikkekjerner, brød-croutonger
Lokal spekemat, 3 sorter, fransk potetsalat med urter/ rødløk og sennep, søt løk- melon.
Cheddarost fra Tine Verdal , Fransk Brie og ripsgele, aprikos, brødstenger, glaserte valnøtter
Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket urterømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter
Marinert Kyllingfilet fra Ytterøykylling, tranebær, yrte-mayo syltet gresskar, solsikkekjærner
Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven / Fæbyflak
Varmmat
Bresert svinenakke , stekte rotgrønnsaker, kremet peppersaus
Tapaskjøttboller i spicy tomatsaus
Stekte Fæby-Cerisa poteter med havsalt og urter, stekte Løkringer
Pris: inkl. varmmat 550.-
Dessert
Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte.
120,-
Sjokoladefondant
Med marinerte bær, kremet øl-is av Fæby lakrisporter
120.-
Vår tapasmeny kan legges opp som delemat opptil 25 gjester og som buffet
over 25 gjester