Gårdstapas

Gårdstapas på fæby

Sort skrå avrundet

Kaldmat

Fæby Cæsarsalat med Ytterøy-kylling og Øl-ost fra Vuku gårdsmeieri, søte tomater

Charcuterie: Fæby coppaskinke fra Halsan kjøtt, lokale spekepølser, fransk potetsalat med urter, rødløk og sennep,søt løk- melon. Cheddarost fra Tine Verdal , Fransk Brie  og ripsgele

Råmarinert laksefilet med malt i fra Bonsak på Skogn , pisket urterømme
Reker "Skagen" laget med surøl og urter

Fæby-Focaccia med ølmask og aioli
Oliven / Fæbyflak

Varmmat

Bresert svinenakke med smørstekt savøykål, mørk ølsaus

Tapaspølser med stekt sopp og løk i soyaglace

Stekte Fæby-Cerisa poteter med havsalt og urter, Løkringer

Pris: inkl. varmmat 550.-

Dessert

Tapas-dessert
Blanding av sjokolade, mousse, konfekt og friske bær, serveres på rustikk måte.

120,-

Sjokoladefondant
Med marinerte bær, kremet øl-is av Fæby lakrisporter

120.-

Vår tapasmeny kan legges opp som delemat opptil 25 gjester og som buffet
over 25 gjester

Allergenoversikt

Gluten

Nøtter

Egg

Krepsdyr

Peanøtter

Soya

Lupiner

Selleri

Sesam

Fisk

Sennep

Melk

Skalldyr

Sulfitter

Ønsker du å bestille selskap?

Send oss en forespørsel og vi hjelper deg å sette sammen det perfekte arrangementet for anledningen!