Sesongmenyen passer godt for mindre selskap og vennelag som ønsker seg til oss for en god opplevelse. du kan bestille bord direkte under her for inntil 12 personer.
Vi kan også tilpasse våre menyer etter deres ønsker.
Sesongmeny

Smaken av Fæbyøl og mat 670.-
Menyeksempel
Tapas | 550 .-
Stekt Laksefilet | 285-
Gårdspizza | 235.-
Vår egen lokalmatpizza med rustikk håndverksbunn, toppes med Fæby coppaskinke fra Halsan kjøtt og mozzarella fra Vuku gårdsmeieri, ruccolasalat, søt løk og chipotle aioli.
Ølsmaking før måltidet med brygger varighet ca 1 time 320.- (min 9 pers)
Ølsmaking før måltidet . Gjennomgang av byggeprosess og innblikk i vårt bryggeri. Informasjon om ulike bryggeteknikker og informasjon om basisråvarer. Smaking av 5 ølsorter sammen med en av våre bryggere eller en av våre servitører som har gjennomgått Cicerone Beer server sertifisering.
Fæbyburger | 250.-
Vegetar | 230.-
Kvernet oksebrisket, coleslaw rosso, tomat og løkmarmelade kokt i brown ale, stekte Cerisapoteter fra Fæby, løkringer.
Fæby Club sandwich | 235.-
Ristet Potetfocaccia , marinert Ytterøykylling, bacon, salat, grønnsaker, Pesto og aioli , stekte Cerisapoteter fra gården med urter og havsalt
Fæby Cæsarsalat | 250.-/ Vegetar 215.-
Marinert salat i aioli, bakt Ytterøykylling med mango, syrlige beter, revet ølost fra Vuku gårdsmeieri, croutonger, Fæbyfoccacia med ølmask og potet, aioli.
Timian- og pepperrubbet biff 150 gr
| 375.-
rødbetepure, stekte ragugrønnsaker, bakte småtomater, potetmos og cerisapoteter fra Fæby, 2 sauser- grønnpepper bernaisesaus og mørk ølsaus
Dessert
Sjokoladefondant | 120.-
Lun blåbærkake | 120.-
Ølkonfekt | 100.-
Vi har alltid glutenfrie alternativ for de som ønsker det.